Η Reputize εγκαινιάζει τη δημοσίευση με ένα κλικ των Google Reviews, για τις Έρευνες Επισκεπτών

Η Reputize πλέον επιτρέπει στα ξενοδοχεία να δημοσιεύσουν Google reviews, ως μέρος του “guest feedback solution“. Αυτή η νέα λειτουργία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την επιχείρησή σας να αυξήσει τον αριθμό των Google reviews, με το να δημοσιεύει επί πλέον αξιολογήσεις πελατών online και να τις κάνει διαθέσιμες σε πιθανούς νέους πελάτες σας.

Πριν απ’ αυτή την υλοποίηση, οι πελάτες μας μπορούσαν να συλλέγουν τις αξιολογήσεις από το HolidayCheck και το Zoover, κάτι που επέτρεπε σε περίπου 80% απ’ αυτούς να βελτιώνουν την κατάταξή τους. Πλέον, οι πελάτες των Ερευνών της Reputize διαθέτουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν αξιολογήσεις απ’ ευθείας στον γίγαντα της ταξιδιωτικής αναζήτησης, την Google, όπως επίσης και να κάνουν πλήρη ενσωμάτωση.

Request a free demo!

Προτρέποντας τους πελάτες τους να γράφουν αξιολογήσεις στην Google, τα ξενοδοχεία μπορούν να δημιουργήσουν νέο όγκο αξιολογήσεων, σε παρόμοια κανάλια, κάτι το οποίο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, στα πρώτα στάδια της ταξιδιωτικής αναζήτησης, για τους νέους πιθανούς πελάτες σας. Ο αριθμός των  αξιολογήσεων ενός ξενοδοχείου στην Google αλλά και η βαθμολογία τους, συνυπολογίζονται στον αλγόριθμο των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google και στους χάρτες της. Περισσότερες αξιολογήσεις και θετικές βαθμολογίες βελτιώνουν τη θέση μιας επιχείρησης στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, ώστε να δημιουργήσουν νέες άμεσες κρατήσεις. Τα ξενοδοχεία τα οποία ήδη χρησιμοποιούν τη δημοσίευση των αξιολογήσεων στη Google, μέσω των Ερευνών της Reputize έχουν ήδη δει αποτελέσματα – όσα ξενοδοχεία χρησιμοποίησαν τη δοκιμαστική έκδοση βελτίωσαν τον αριθμό των κριτικών τους, κατά 500%.

“Με το να γίνει ένας επίσημος συνεργάτης Google Review publishing, η  Reputize ένανε ένα μεγάλο βήμα προς το να υλοποιήσει το όραμά της, να μεταρέπει τα δεδομένα σε μια σηματική εμειρία για τους πελάτες της και, ταυτοχρόνως, να χτίζει τη νέα δομή δεδομένων, για το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας”.
Αυτά είπε ο
Ivo Dimitrov, ο CEO της εταιρείας.
Για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ. more google reviews for your hotel Σχετικά με τα Google Reviews
Οι Αξιολογήσεις στη Google παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες, σχετικά με την επιχείρησή σας, σε εσάς και στους πελάτες σας. Εμφανίζονται σε κάθε μέρος που παρουσιάζεται η επιχείρησή σας –όπως στους Χάρτες της Google και στα αποτελέσματα αναζήσης– και μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει στη Google.

Για να αυξήσετε τον αριθμό των αξιολογήσεών σας στη Google, θα πρέπει να προτρέπετε τους πελάτες σας να διαφημίζουν το ξενοδοχείο σας, ακολουθώντας αυτές τις αποδεδειγμένες  πρακτικές:

  • Να υπενθυμίζετε στους πελάτες σας να γράφουν αξιολογήσεις:
    Εξηγήστε τους πόσο εύκολο είναι να γράφουν αξιολογήσεις και σχόλια για την επιχείρησή σας, σε κινητά, tablets και υπολογιστές. Μάθετε πώς να γράφετε Google reviews
  • Να απαντάτε στις αξιολογήσεις των πελατών σας, ώστε να τους εμπνέετε εμπιστοσύνη:
    Οι πελάτες σας καταλαβαίνουν εάν εκτιμάτε ή όχι τη γνώμη τους και, βάσει αυτού, μπορεί να αποφασίσουν ή όχι να γράψουν νέες αξιολογήσεις για εσάς, στο μέλλον. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο, στον οποίο θα μπορούν να πατάνε οι πελάτες σας, για να σας γράφουν μια αξιολόγηση. Μάθετε πώς να διαβάζετε και να απαντάτε σωστά στις αξιολογήσεις.
  • Πιστοποιήστε το ξενοδοχείο σας, ώστε οι πληροφορίες σας να μπορούν να είναι έγκυρες για εμφάνιση στους Χάρτες, στην Αναζήτηση και σε άλλες υπηρεσίες της Google. Μόνο πιστοποιημένες εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να απαντάνε στις αξιολογήσεις. Μάθετε πώς να πιστοποιήσετε την εταιρεία σας

Οι αξιολογήσεις είναι πολύτιμες μόνο όταν είναι τίμιες και αμερόληπτες. Διαβάστε περισσότερα, στον οδηγό της Google για τη δημοσίεση αξιολογήσεων.

Σχετικά με τη Reputize
H Reputize είναι μια κορυφαία πλατφόρμα για την end-to-end διαχείρηση της διαδικτυακής φήμης των ξενοδοχείων. Πρόκειται για μια εταιρεία SaaS (Software as a Service), η οποία ξεκίνησε ως startup στο Λονδίνο και αναπτύσσεται συνεχώς, βοηθώντας τους επαγγελματίες της βιομηχανίας του τουρισμού να καταλαβαίνουν καλύτερα και να βελτιώνουν τις εμπειρίες των πελατών τους, ταυτοχρόνως βελτιώνοντας την εταιρική τους φήμη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναπτύσσει την τεχνολογία η οποία προμηθεύει στα ξενοδοχεία τα εργαλεία με τα οποία μπορούν να παρακολουθούν, να συλλέγουν και να βελτιστοποιούν τις εμπειρίες των πελατών τους. Καταβάλουμε συνεχώς  τις μέγιστες προσπάθειες, ώστε να παρέχουμε συνεχώς μετρήσιμα αποτελέσματα και να βοηθάμε τους πελάτες μας να βελτιώνουν την κατάταξή τους και να αυξάνουν την πελατειακή τους ροή.reputize marketing surveys reputitaion