Reputize @ Start It Smart | Deep Dive

On 17th May,  Reputize’s biz dev director Alexander Krustev will be a guest speaker at Start It Smart | Deep Dive at the Microsoft Innovation Centre in Sofia.  Alexander will give the audience of a deep dive into the future of the HORECA industry. The presentation is part of a series of events under the Start It Smart | Deep Dive initiative.

More information is available here: https://www.facebook.com/events/1441578122561486/

Reputize @ Start It Smart | Deep Dive

През месец май предстои първото събитие от поредицата Start It Smart | Deep Dive. Новият формат Start It Smart | Deep Dive ще предложи на аудиторията “дълбоко гмуркане” в определена сфера, индустрия или тема.

На 17.05 от 19:00 часа в Microsoft Innovation Center гост-лектор ще бъде един от основателите на Reputize, онлайн платформа за управление на репутацията на хотели, Александър Кръстев. Той ще разкаже повече за личната си история и за иновациите в ХОРЕКА индустрията по света. Фасилитаторът на събитието ще е Йоана Тодорова, The Master of Eggs. https://www.facebook.com/events/1441578122561486/

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Start It Smart поставя началото на нов формат събития за предприемачи

Предприемаческата организация Start It Smart започва нова поредица събития, насочени към млади хора, интересуващи се от стартиране на бизнес. Start It Smart | Deep Dive ще включва събития, силно фокусирани в определена сфера, индустрия или тема. Или своеобразно „дълбоко гмуркане“ (deep dive) на аудиторията в темата. Присъстващите ще имат възможност да участват в дискусия, фасилитирана от водещ, като целта е не само да се запознаят с историята на гост-лектора, а и с всички съвети, които той би дал, вижданията му за развитието на бранша и всички други подробности, които ги интересуват, направо от кухнята.

Първото събитие от новия формат ще се проведе на 17 май от 19.00 часа в Microsoft Innovation Center и ще вникне в детайлите на „хорека“ индустрията по света или т.нар. сегмент „хотели – ресторанти – кетъринг“. Гост-лектор ще бъде един от основателите на Reputize, онлайн платформа за управление на репутацията на хотели, Александър Кръстев. Той ще разкаже повече за личната си история и за иновациите в тази динамична индустрия. Фасилитаторът на първото събитие от поредицата Start It Smart | Deep Dive ще е Йоана Тодорова, The Master of Eggs.

Reputize е технологичен стартъп, осигуряващ инструменти за управление на репутацията на хотели и ресторанти. Той е регистриран в Лондон през 2013 г. с основна дейност разработка на софтуер за управление на репутацията на хотели. Платформата предоставя три основни услуги: цялостен анализ на онлайн репутацията, управление на онлайн репутацията и създаване на анкети с достъп от различни устройства. Тя е глобален технологичен партньор на Trip Аdvisor, Holidaycheck, Zoover и има клиенти в България, Великобритания, Гърция, Турция, Испания, Италия, Хърватска, Малта, Китай и др. През 2016 г. фирмата става част от акселератора на TechStars и МЕТРО ГРУП – Германия.

Start It Smart е основател на първия в Европа преакселератор за стартиращи предприемачи, както и на състезание за иновативни бизнес проекти 3Challenge. Сред компаниите, произхождащи от нейните стартъп програми, са имена като Dextrophobia Rooms, betahaus, Tickey, Infozone, Join The Players и много други.