Повече отзиви = по-добра позиция в HolidayCheck

През 2015, Reputize, в партньорство с HolidayCheck, пусна в България и Гърция ко-брандирана услуга, с която гостите на всеки хотел могат да публикуват отзиви директно в HolidayCheck, чрез таблети поставени на място в хотела.

HolidayCheck е най-посещавания портал за ваканционни пътувания в Германия. Отделно от това, почти всички немски туроператори базират офертите си на рейтингите в HolidayCheck. HolidayCheck Award сертификатът е изключително важен, защото  освен допълнитената реклама, наградените хотели получават възможността да договорят по-добри цени за следващия сезон.

“Като глобален технологичен партньор на HolidayCheck, Reputize промотира повече видимост за всички хотели в най-големия немски портал за отзиви. Удивителните резултати, които постигнахме с нашите клиенти в България – 13 от 15 наградени за 2017, е доказателство, че сме свършили страхотна работа заедно.”

Иво Димитров
Управител, Reputize Bulgaria

Тъй като броят и “свежестта” на отзивите в HolidayCheck е основен компонент в позицията на показване, от услугата се получава позитивен ефект не само HolidayCheck, а също и в сайтовете на TUI, Thomas Cook, ITS, Neckermann, Trivago, Kayak, всички от които използват данните на HolidayCheck.

Както големите портали за отзиви Tripadvisor и Google, и HolidayCheck също взима предвид броя на отзивите за даден хотел в алгоритъма си за сортиране. Ето основните зависимости в алгоритъма, които са официално обявени:
– Повече отзиви са по-добре е по-малко отзиви.
– Положителни отзиви са по-добре от негативни отзиви.
– Нови отзиви са по-добре от стари отзиви.

Освен това, за да има шанс даден хотел да получи престижната награда HolidayCheck Award, трябва да има минимум 50 отзива за календарната година.

Ето кратка инфо-графика с резултатите, които Reputize постигна в България през 2016:

Списък с клиенти на Reputize в България с награди от HolidayCheck:

Кликнете тук за детайли.

Защо не опитате във Вашия хотел?
Request a free demo!