Περισσότερες Αξιολογήσεις = Καλύτερη Προώθηση στο HolidayCheck

Το 2015, η Reputize, σε συνεργασία με το HolidayCheck, λανσάρισαν από κοινού μια υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στα ξενοδοχεία να συλλέγουν τις αξιολογήσεις των πελατών τους σε tablets, τα οποία είναι τοποθετημένα σε καίρια σημεία του ξενοδοχείου. Οι αξιολογήσεις αυτές δημοσιεύονται στο HolidayCheck.
Επειδή ο συνολικός αριθμός, αλλά και το πόσο επίκαιρες είναι οι αξιολογήσεις παίζουν και τα δυο βασικότατο ρόλο στον αλγόριθμο κατάταξης της HolidayCheck, η υπηρεσία μας παράγει θετικά αποτελέσματα σε όλα τα OTAs (Over The Air updates) τα οποία χρησιμοποιούνε τις αξιολογήσεις της HolidayCheck, όπως η TUI, η Thomas Cook, η ITS, η Neckermann, η Trivago, η Kayak και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

“Ως παγκόσμιος συνεργάτης της HolidayCheck, η ομάδα του Reputize δεσμεύεται να προωθήσει κάθε ξενοδοχείο, ώστε αυτό να έχει την καλύτερη δυνατή κατάταξη, στο μεγαλύτερο γερμανόφωνο website αξιολογήσεων. Τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει για τους πελάτες μας με έδρα τη Βουλγαρία (13 βραβευμένα ξενοδοχεία το 2017, επί συνόλου 18 πελατών), είναι ένα χειροπιαστό παράδειγμα για το πώς περισσότερες αξιολογήσεις ευνοούν την καλύτερη κατάταξη και τη φήμη ενός ξενοδοχείου στο HolidayCheck.”

Ivo Dimitrov
CEO, Reputize

Με τρόπο παρόμοιο όπως τα μεγαλύτερα portals αξιολογήσεων (Tripadvisor και Google), η HolidayCheck επίσης υπολογίζει τον συνολικό αριθμό των αξιολογήσεων και τον λαμβλάνει υπ’ όψη, στον αλγόριθμο κατάταξης. Με άλλα λόγια:
– Περισσότερες αξιολογήσεις είναι καλύτερες από λιγότερες.
– Θετικές αξιολογήσεις είναι καλύτερες από αρνητικές.
– Νεώτερες αξιολογήσεις είναι καλύτερες από παλαιότερες.

Ακολουθεί ένα γραφικό, με πληροφορίες όσον αφορά τους πελάτες μας στη Βουλγαρία, για την περίοδο 2016-2017:

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε όλους τους πελάτες του  Reputize στη Βουλγαρία, που πήραν το βραβείο “HolidayCheck award”, για το 2017:

Πατήστε εδώ, για περισσότερες πληροφορίες για κάθε ξενοδοχείο.

Θέλετε να δοκιμάσετε το προϊόν μας στο ξενοδοχείο σας;
Ζητήστε ένα δωρέαν demo!

Author: Errikos Papanikos

Director Reputize Greece Tel: +30 6996991001